Kamera Straps kanggo Mirrorless & Kompak Cameras

Kanthi desain kanthi tujuan, kinerja kasar lan bahan-bahan militèr ... Ikatan kamera simplr gabungke wangun lan fungsi tanpa kompromi.

Temokake Best Strap

Kanthi desain kanthi tujuan, kinerja kasar lan bahan-bahan militèr ... Ikatan kamera simplr gabungke wangun lan fungsi tanpa kompromi.

toko Saiki

F1 Sling-Style Camera Strap, Gray on Fuji X-Pro2

F1 Tali Kamera Sling-Style

Angel, cerdas, lan cepet. Solusi bom-bukti kanggo tukang photo sing ora perlu cepet-release.

Mangerteni liyane

Seri M1 cepet-release mirrorless kamera tali leher lan tali tangan

M1 Series Straps Kamera

Tali kamera cepet-release ora akeh ekstra. Dibangun saka lemah munggah kanggo kamera pro-grade cilik.

Mangerteni liyane

The Simplr Way

Styling Minimalis, Maksimal Fungsi

Proportions Slim, Berat Cahaya & Packability Kemampuan

Fast, Easy One-Slider Adjustment Panjang

Kekuatan, Durability & Meticulous Digawe ing USA Craftsmanship

30-Day Returns & Jaminan saklawasé

Ulasan paling anyar & Sightings saka kita blog

Patrick La Roque (kanthi prototipe Simplr F1) ing Photokina 2018

Patrick La Roque, multi-talented, muncul ing Photokina 2018 ing Cologne, Jerman kanggo ngrembugake pendekatan unik marang fotografi komersial. Ngiringi Patrick yaiku FUJIFILM GFX 50R nganti rahasia ndhuwur - adorned karo rahasia Simplr F1. A "thank you" ageng kanggo Patrick, lan kabeh kulawarga pro Simplr lengkap, sing volunteer kanggo nyoba kuwi - [...]

Kevin Mullins Rembagan Street Photography Gear

Mriksa video iki informatif saka Kevin Mullins sing banget bakat, ing ngendi dheweke ngandhani babagan persiyapan fotografi werna sing khas. Dilampirkan ke Kevin Fujifilm X70 (di 12: 25) adalah Simpln M1ultralight, tali kamera penuh nano-ukuran unik kami.

Fujixpassion.com Review Tali Kamera F1

Ing ngisor iki ing Simplr HQ, pamuter FUJIFILM akeh banget - saengga bisa uga duwe salah sawijining produk sing dideleng ing fujixpassion.com. Punika snippet saka review F1 sing: "Kabeh ing tali iki panginten lan dirancang kanggo pangguna. Sampeyan bisa nindakake fungsi, nyaman, kuat lan tahan lama. ... Iku gampang digunaake lan nganggo [...]

Charlene Winfred ngadakake dheweke F1 ing FujiLove.com

Charlene Winfred iku fotografer, videographer, penulis, duta besar Fujifilm X lan setengah tim produksi Roaming Frame. Minangka salah sijine tukang photo profesional pisanan sing ngurmati kanthi sukarela kanggo nguji barang-barang kita, dheweke wis nggunakake Simplr metu ing lapangan kanggo wektu cukup - dadi ora kaget banget yen dheweke [...]

Patrick La Roque + GFX 50R + Tali Kamera F1 Kita

Fitur video GFX 50R sing anyar sing dirilis dening Fujifilm nyithapake kata lan gambar lirik Patrick La Roque, lan yen sampeyan katon rapet, rodok rodok Simplr F1 (nganggo khaki militer). Iku worth mentioning sing, ora kaya GFX 50S kang nggunakake konektor tali kamera Hasselblad sing ora umum, GFX 50R gaya rangefinder nggunakake standar lug gunung!

F1 Bintang ing Phoblographer

ThePhoblographer.com nerbitake isi gedhe kanggo para fotografer sing nyoba ngangkat kerajinan, utawa mung nyimpen piranti fotografi anyar lan paling anyar. Kita tansah seneng-seneng nalika nampilake paling anyar - saiki F1 Sling-Style Camera Strap. Maca artikel lengkap ing kene.