Tali Kamera kanggo Kamera Tanpa Mirror & Kompak

Tali sing luwih apik kanggo Kamera Cilik

NGALAMI standar anyar radikal saka ramping, kacepetan lan siluman - kanthi tali sing dirancang mung kanggo mirrorless, M4 / 3, DSLR kompak, rangefinder lan kamera film ukuran tradisional. Digawe ing USA.

Explore

Tali simplr dirancang khusus kanggo kamera kelas profesional.

Simplr F1 Sling Style Kamera Tali

F1

Angel, siluman, lan cepet - F1 dipilih kanthi acara, pesta, lan fotografer dalan sing luwih milih kerja kanthi diskret. Nggawe keseimbangan ideal lan kenyamanan sing apik ing kamera sing ora nganggo mirror, M4 / 3 utawa rangefinder (utawa tali "minimal" ing kamera sing luwih gedhe), malah dadi tali pergelangan tangan sing sanggup udakara 15 detik.

Jelajahi F1

Tali Kamera F1ultralight sing gampang ing Fuji X100

Pangerten

Kanggo tenaga listrik saiki ukuran pint, ora ana tali liyane kaya F1ultralight. Mirip karo F1 kita, sanajan liyane proporsi bobote wulu, digawe khusus kanggo kamera cilik paling anyar (kaya seri Fuji X100 lan Sony RX1R).

Jelajahi F1ultralight

Digawe ing Amerika Serikat

Digawe ing Amerika Serikat

The Simplr Way

Proporsi Langsing, Ringan & Kemasan Luar Biasa

Pangaturan Cepet, Cepet Siji-Slider Cepet, Gampang

Kekuwatan, Durasi & Metik digawe ing Kerajinan Amerika Serikat

Panampilan sing Dipahami kanthi Branding Minimal

30-Day Returns & Warranty Seumur Hidup

Pencet & Pencarian sing Paling Anyar saka blog

Kabel: Tas Kamera, Tali, Sisipan, lan Ransel Paling Apik

Panaliti Scott Gilbertson milih Simplr minangka tali kamera sing disenengi ing Bag Kamera Paling Wired, Tali, Sisipan, lan Backpacks (2021). "… Tali sing hebat, lan sing paling apik sing digunakake. Wis kabeh sing dakkarepake lan ora ana sing ora dikarepake. Ora njerit 'Aku fotografer,' lan ora duwe lonceng lan peluit, nanging apik banget […]

Jay Fei: Apa sing Ana Ing Tas Kamera Kula

Jay Fei minangka fotografer dalan sing semangat, nuduhake perjalanan fotografi (saka perspektif amatir sing ngaku diri) ing saluran YouTube, JayRegular. Dheweke ngandhani pikiran sing adil lan imbang babagan peralatan, utamane Fuji X100V, lan duwe katrampilan kanggo nerangake babagan perkara kanthi cetha - mula priksa. Ing video iki, dheweke wis rampung […]

Video Produk Fujinon XF35mmF1.4 R karo Charlene Winfred

Yen sampeyan takon fotografer sing paling cocog karo XF35mmF1.4 R ajaib Fuji, yaiku Charlene Winfred. Dadi luwih cocog yen Fujifilm dhewe milih nampilake dheweke ing video promo anyar kanggo lensa iki (ora kabeh anyar). Ing jagad sing luwih anyar meh padha karo […]