Kamera Straps kanggo Mirrorless & Kompak Cameras

Nggabungake kinerja maksimal kanthi minimal minimal, kamera kamera Simplr dirancang kanggo kamera pro-grade sing luwih cilik.

Temokake Best Strap

Nggabungake kinerja maksimal kanthi minimal minimal, kamera kamera Simplr dirancang kanggo kamera pro-grade sing luwih cilik.

toko Saiki

F1 Sling-Style Camera Strap, Gray on Fuji X-Pro2

F1 Tali Kamera Sling-Style

Kaku, cerdas, lan cepet - solusi bom-bukti kanggo fotografer sing ora perlu cepet-release. F1 kasedhiya ing rong opsi sing dipasang, supaya cocog karo kamera kaya sarung tangan.

Mangerteni liyane

Seri M1 cepet-release mirrorless kamera tali leher lan tali tangan

M1 Series Straps Kamera

Tali kamera cepet-release ora akeh ekstra. Dibangun saka lemah kanggo kamera pro-grade sing luwih cilik, tali-tali pergelangan tangan lan gulu swappable siap kanggo petualangan, cedhak lan adoh.

Mangerteni liyane

The Simplr Way

Styling Minimalis, Maksimal Fungsi

Proportions Slim, Berat Cahaya & Packability Kemampuan

Fast, Easy One-Slider Adjustment Panjang

Kekuatan, Durability & Meticulous Digawe ing USA Craftsmanship

30-Day Returns & Jaminan saklawasé

Ulasan paling anyar & Sightings saka kita blog

GF50mmF3.5 R LM WR ing Patrick La Roque

Kemampuan Patrick La Roque kanggo ndeleng gambar sing apik sing urip ing saubenging kita pancen inspirasi, umume ora pati ngerti. Ing kene, dheweke nempel GF50mmF3.5 R LM WR sing anyar menyang GFX 50R. Masang ing GFX 50R menyang Patrick, minangka tali Kamera Gaya Sling F1. Mbok manawa bakat sing sethithik bisa digambarake kanggo kita, mung […]

Flemming Bo Jensen's Rig Rundown on Shotkit.com

Kemampuan Flemming Bo Jensen kanggo narik kawigaten konser urip iku ora liya. Red Bull resmi lan FUJIFILM X-Photographer, kemampuan kanggo njaluk "tembakan" dadi pengalaman, wektu, skill, passion - lan mesthi, piranti. Pengin ngerti apa ing tas Flemming? Shotkit mung nulis rundown rig nganggo kabeh [...]

A Visual Journey: 7 Taun XF35mm f / 1.4

Yen sampeyan ngerti tim Fuji Juragan Profesional, sampeyan bisa ngerteni Charlene Winfred. Sampeyan uga bisa uga kenal karo dheweke kondhang Fujinon XF35mmF1.4. Iku wis dilampirake saben Fuji dheweke tau diduweni. Kanggo nganti pirang-pirang dina dheweke nulis babagan piranti lan lensa, dheweke bakal dadi sing sepisanan dheweke mbahas [...]

Fujicast, sing podcast saka Kevin Mullins & Neale James

Fujicast yaiku Fujifilm lan Photography Podcast sing diwenehi dening Neale James lan Kevin Mullins. Yen sampeyan wis manggon ana ing sangisore rock, Neale lan Kevin minangka penembak sing luar biasa ing pirang-pirang disiplin - wedding, street, documentary lan video. Kanggo ngrungokake cendhela-cendhela karo siji liyane, lan karo kru warna-warna tamu sing patut ditemtokake, yaiku [...]

Hugo Pinho on Minimalism & His Sole Camera for 2019

Hugo Pinho yaiku fotografer dokumenter sing berbakat kanthi mripat banget (ndeleng gambar-gambar apik saka Angola). Minangka connoisseur saka sawetara merek kamera, kepinginan Hugo kanggo nggawe urip luwih prasaja kanthi paring gear fotografi, ora ana tugas sing gampang. Ing artikel iki, dheweke ngandhani babagan kamera lan keputusan lensa - Olympus [...]

Njupuk Cedhak karo Fujifilm XF18mm f / 2

Charlene Winfred minangka fotografer sing talented lan nduweni kata-kata sing bisa. Yen sampeyan ngerti karya dheweke, sampeyan bakal ngerti akeh babagan Fujinon 35mm f / 1.4. Ing artikel iki ing Fujilove.com, Charlene mbahas panyesuaian menyang perspektif sing luwih akeh, yaiku Fujinon 18mm f / 2. Deleng rapet ing dawa sing katon X-T3 lan sampeyan bakal [...]

Charlene Winfred ngarujuk marang Bingkai Kamera F1, ditampilake ing Graphite X-Pro2

Tali abang maneh (kanggo sithik) lan entuk sabab sing hebat.

Kanggo saben didhaptar edition F1 abang sing terbatas, kita nyumbang $ 5 menyang Koalisi Cinta Preemptive - nyedhiyakake kaluwarga kanggo kulawarga sing ngungsi perang, lan mbantu para pengungsi mbangun urip maneh.

F1 Abang