Rripat e Kamera për Kamerat Mirrorless & Compact

Me dizajn të qëllimshëm, performancë të thyer dhe materiale të klasës ushtarake ... Shiritat e thjeshtë të kamerës kombinojnë formën dhe funksionojnë pa kompromis.

Gjeni rripin tuaj më të mirë

Me dizajn të qëllimshëm, performancë të thyer dhe materiale të klasës ushtarake ... Shiritat e thjeshtë të kamerës kombinojnë formën dhe funksionojnë pa kompromis.

Dyqan Tani

F1 String Kamera Sling-Style, Gri në Fuji X-Pro2

F1 rrip i rripave të stilit të rrobave

E ashpër, e fshehtë dhe e shpejtë. Zgjidhja me bomba për fotografët që nuk kanë nevojë për lirim të shpejtë.

Mësoni Më Tepër

Shirit M1 Seria me rrip të pasqyruar me shpejtësi të lirë dhe rrip dore

Rripat e kamerës së M1

Shiritat me shpejtësi të lirimit të kameras pa asnjë masë shtesë. E ndërtuar nga terreni për kamera të vogla pro-grade.

Mësoni Më Tepër

Rruga Simplr

Stilimi minimalist, funksioni maksimal

Proporcione të pakta, Pesha e lehtë dhe Paketueshmëria e pabesueshme

Rregullim i shpejtë dhe i lehtë me një shirit

Forca, Qëndrueshmëria dhe përpikmëria e bërë në SHBA Zejtaria

30-Dita e kthimit Dhe Garanci Lifetime

Shqyrtime dhe shikime të fundit nga tonë Blog

Patrick La Roque (me një prototip të atëhershëm Simplr F1) në Photokina 2018

Shumë-talentuar Patrick La Roque u paraqit në Photokina 2018 në Këln, Gjermani për të diskutuar qasjen e tij unike në fotografinë komerciale. Patrick u shoqërua nga Fujifilm GFX 50R, i cili deri tani ishte sekretar i lartë, i stolisur me një Simplr F1 sekrete. Një "faleminderit" të madh për Patrikun dhe gjithë familjen e zgjeruar Simplr pro, të cilët vullnetarë për të testuar sendet tona - [...]

Kevin Mullins diskuton fotografinë e tij në Fotografi

Shikoni këtë video informuese nga shumë i talentuar Kevin Mullins, ku ai flet për konfigurimin tipik të fotografisë së tij në rrugë. Bashkangjitur me Kevin Fujifilm X70 (në 12: 25) është një Simplr M1ultralight, rrip i kamerës me funksion të veçantë me madhësi nano.

Fujixpassion.com Shqyrton F1 Kamera Rrip

Këtu në Simplr HQ, ne jemi kryesisht rekreativë Fujifilm - kështu që është emocionuese që të kemi një nga produktet tona të shqyrtuara gjatë në fujixpassion.com. Ja një fragment i shqyrtimit të tyre F1: "Gjithçka në këtë rrip është menduar dhe dizajnuar për përdoruesit. Ajo përmbush funksionin e saj, është e rehatshme, e fuqishme dhe shumë e qëndrueshme. ... Është e thjeshtë për t'u përdorur dhe me [...]

Charlene Winfred Shqyrton atë F1 në FujiLove.com

Charlene Winfred është një fotograf nomade, videographer, shkrimtar, ambasadori i X seri Fujifilm dhe gjysma e ekipit të prodhimit të Roaming Frame. Si një nga fotografët e parë profesionistë të cilët me dashamirësi vullnetarizuan për të testuar sendet tona, ajo ka përdorur shiritat Simplr në fushë për një kohë të gjatë - kështu që nuk është një surprizë e madhe që ajo është një [...]

Patrick La Roque + GFX 50R + Rripin e Fotografisë F1

GFX 50R video i ri i lëshuar nga Fujifilm përmban fjalët dhe imazhet lirike të Patrick La Roque, dhe nëse shikoni nga afër, një lug mali Simplr F1 (në kaki të ushtrisë). Vlen të përmendet se, ndryshe nga GFX 50S që përdor lidhësit e pazakontë të rripit të stilit Hasselblad të stilit, distanca e stilit GFX 50R përdor një montim standard të varrit!

F1 I paraqitur në The Phoblographer

ThePhoblographer.com publikon një ton përmbajtje të madhe për fotografët që përpiqen të ngrenë zanatin e tyre, ose thjesht të vazhdojnë me pajisjet më të fundit dhe më të mëdha të fotografisë. Ne jemi gjithmonë super-emocionuese kur ato shfaqin më të rejat tonë - aktualisht F1 String Kamera-Style. Lexoni artikullin e plotë këtu.