Straps kaméra pikeun Mirrorless & Compact Kaméra

Kalawan desain jeung maksud katangtu, kinerja terjal jeung bahan militer-grade ... Straps kaméra Simplr ngagabungkeun formulir na fungsi tanpa kompromi.

Manggihan anjeun Best tali

Kalawan desain jeung maksud katangtu, kinerja terjal jeung bahan militer-grade ... Straps kaméra Simplr ngagabungkeun formulir na fungsi tanpa kompromi.

balanja Ayeuna

F1 aisan-Style Kamera tali, Gray dina Fuji X-Pro2

F1 aisan-Style Kamera tali

Tangguh, stealthy, sarta gancang. Solusi bom-bukti pikeun photographers nu teu kedah gancang-release.

Diajar deui

M1 Series rusuh-ngaleupaskeun mirrorless beuheung tali kaméra jeung tali pigeulang

M1 Series Kamera Straps

Straps kaméra Gancang-release sareng henteu bulk tambahan. Diwangun tina taneuh up for kaméra pro-grade leutik.

Diajar deui

The Simplr Jalan

Minimalis styling, Fungsi Maximal

Babandingan Slim, Lampu Beurat & luar biasa Packability

Gancang, Mudah Hiji-slaider Panjang adjustment

Ngajentrekeun, durability & Meticulous Dijieun di AS craftsmanship

30-Day mulih & hirupna Rek

Harita panganyarna & Sightings ti kami Blog

Patrick La Kamuning (ku lajeng prototipe Simplr F1) di Photokina 2018

The multi Sarbini Patrick La Kamuning mucunghul di Photokina 2018 di Cologne, Jerman ngabahas pendekatan unik pikeun fotografi komérsial. Ngalengkepan Patrick éta na nepi-dugi-lajeng luhur-rusiah Fujifilm GFX 50R - adorned ku rusiah Simplr F1. Tangtara "hatur nuhun" jeung Patrick, sarta sakabéh ngalegaan Simplr pro kulawarga, anu volunteer pikeun nguji barang kami - [...]

Kevin Mullins ngabahas na Street Fotografi Gear

Pariksa video informatif ieu ti Kevin Mullins pisan Sarbini, wherein anjeunna Talks About setelan jalan fotografi has-Na. Napel Kevin urang Fujifilm X70 (di 12: 25) mangrupakeun Simplr M1ultralight, uniquely nano-ukuran pinuh-fungsi tali kaméra urang.

Fujixpassion.com Harita teh F1 Kamera tali

Di dieu di Simplr HQ, urang geus sakitu legana shooters Fujifilm - sangkan éta seru mun boga salah sahiji produk urang reviewed leuwih dina fujixpassion.com. Di dieu hiji snippet of review F1 maranéhna: "Sagala di tali ieu panginten na dirancang pikeun pamaké. Ieu fulfills fungsi anak, éta nyaman, mantap sarta pohara awét. ... Ieu basajan ngagunakeun tur kalawan [...]

Harita Charlene Winfred F1 dirina di FujiLove.com

Charlene Winfred mangrupakeun nomad fotografer, videographer, panulis, Fujifilm X-seri duta na satengah tim produksi roaming pigura. Salaku salah sahiji photographers profésional munggaran anu graciously volunteered pikeun nguji barang urang, manéhna nu keur kungsi ngagunakeun Simplr Straps kaluar dina widang bari cukup - sangkan éta moal kejutan badag yén Aisyah mangrupa [...]

Patrick La Kamuning + GFX 50R + kami F1 Kamera tali

Fujifilm urang karek ngarilis video GFX 50R ciri kecap liris Patrick La Kamuning sarta imagery, sarta lamun kasampak raket, lug a Gunung Simplr F1 (dina khaki tentara). Éta patut mentioning yén, teu saperti GFX 50S nu ngagunakeun ilahar Hasselblad-gaya panyambungna tali kamera, rangefinder-gaya GFX 50R ngagunakeun lug baku Gunung!

F1 Artikel on The Phoblographer

ThePhoblographer.com publishes ton eusi gede pikeun photographers nyoba Nyiar karajinan maranéhanana, atawa ngan tetep nepi jeung gear fotografi anyar panganyarna na greatest. Simkuring salawasna super-bungah nalika aranjeunna Fitur panganyarna kami - ayeuna teh F1 aisan-Style Kamera tali. Baca artikel pinuh dieu.