Tali Kaméra pikeun Kaméra Mirrorless & Compact

Straps Hadé pikeun Kaméra Leutik

Ngalaman standar anyar radikal tina kagancangan, langsing jeung versatility - ku talina anu dirancang ngan ukur pikeun mirrorless, rangefinder, M4 / 3, DSLR kompak, sareng kaméra pilem 35mm. Didamel di USA.

ngajajah

Tali Simplr dirancang khusus pikeun kaméra profésional-kelas leutik.

Simplr F1 Sling Style Kaméra Straps

F1

F1 anu paling serbaguna dipilih ku acara, kawinan, sareng fotografer jalan anu resep dianggo sacara sopan. Nyolok kasaimbangan idéal kanyamanan sareng kaéndahan anu matak dina paling kaméra tanpa cermin, M4 / 3 atanapi rangefinder (atanapi salaku tali "minimal" dina kaméra anu langkung ageung), bahkan ngarobah kana pigeulang pigeulang anu sanggup dina 15 detik.

Neuleuman F1

Simplr F1ultralight Camera Strap dina Fuji X100

F1ultralight

Pikeun pembangkit listrik ukuran ayeuna-pint, teu aya tali anu sanés sapertos F1ultralight. Sarupa sareng F1 urang, kalayan malah Tambih deui proporsi beurat-bulu, éta didaptarkeun khusus pikeun generasi panganyarna kaméra leutik (sapertos séri Fuji X100 sareng Sony RX1R).

Ngajalajah F1ultralight

Tali Kaméra Didamel di Amérika Serikat

The Simplr Jalan

Babandingan Langsing, Beurat Ringan & Kemasan luar biasa

Gancang, Gampang Saluyukeun Panjang Hiji-Geser

Kakuatan, Durabilitas & Metik Didamel di Amérika Serikat Karajinan

Penampilan Dipahami kalayan Merk Minimal

30-Day mulih & Jaminan Hirupna

Panganyarna Pencét & Sederhana Sightings ti urang Blog

Kabel: Kantong Kaméra Pangalusna, Tali, Lebetkeun, sareng Ransel

Resensi Scott Gilbertson namina Simplr salaku tali kaméra karesepna dina Kantong Kaméra Pangalusna, Tali, Lebetkeun, sareng Backpacks (2021). “… Tali anu hébat, sareng anu pangsaéna anu kuring anggo. Éta ngagaduhan sadayana anu kuring pikahoyong sareng nanaon anu kuring henteu. Éta henteu ngagorowok 'Kuring fotografer,' sareng teu ngagaduhan seueur lonceng sareng peluit, tapi leres pisan […]

Jay Fei: Naon Dina Kantong Kaméra Kuring

Jay Fei mangrupikeun fotografer jalan anu sumanget, ngabagi perjalanan fotografi na (tina sudut pandang amatir anu ngaku dirina sorangan) dina saluran YouTube na, JayRegular. Anjeunna nganyatakeun pamikiran anu adil sareng saimbang dina pakakas, khusus na Fuji X100V, sareng ngagaduhan kamampuan pikeun ngajelaskeun hal-hal dina istilah anu jelas - janten parios anjeunna. Dina pidéo ieu, anjeunna parantos […]

Fujinon XF35mmF1.4 R Produk Video sareng Charlene Winfred

Upami anjeun naros ka mana fotografer mana anu urang paling raket sareng Fuji's XF35mmF1.4 R magis, éta bakal Charlene Winfred. Janten pantes waé Fujifilm nyalira milih nampilkeunana dina video promo énggalna pikeun lensa ieu (henteu pisan anyar). Di dunya anu langkung anyar ampir pasti disaruakeun sareng […]