Straps kaméra pikeun Mirrorless & Compact Kaméra

Ngagabungkeun kamampuan maksimal sareng bulk minimal, Straps kaméra Simplr dirarancang sacara unik pikeun kaméra pro-grade anu leuwih leutik.

Manggihan anjeun Best tali

Ngagabungkeun kamampuan maksimal sareng bulk minimal, Straps kaméra Simplr dirarancang sacara unik pikeun kaméra pro-grade anu leuwih leutik.

balanja Ayeuna

F1 aisan-Style Kamera tali, Gray dina Fuji X-Pro2

F1 aisan-Style Kamera tali

Tangguh, stealthy, sarta gancang - solusi bom-bukti pikeun photographers nu teu kedah gancang-release berpungsi. The F1 nyaéta sadia dina dua pilihan ningkatna, pikeun nyocogkeun kaméra anjeun kawas sarung a.

Diajar deui

M1 Series rusuh-ngaleupaskeun mirrorless beuheung tali kaméra jeung tali pigeulang

M1 Series Kamera Straps

Straps kaméra Gancang-release sareng henteu bulk tambahan. Diwangun tina taneuh up for kaméra pro-grade leutik, ieu swappable pigeulang jeung beuheung Straps nu siap pikeun adventures, deukeut jeung jauh.

Diajar deui

The Simplr Jalan

Minimalis styling, Fungsi Maximal

Babandingan Slim, Lampu Beurat & luar biasa Packability

Gancang, Mudah Hiji-slaider Panjang adjustment

Ngajentrekeun, durability & Meticulous Dijieun di AS craftsmanship

30-Day mulih & hirupna Rek

Harita panganyarna & Sightings ti kami Blog

Patrick La Roque urang GF50mmF3.5 R LM WR

Kamampuh Patrick La Roque ningali gambar-gambar éndah anu hirup di sakurilingeun urang sarujuk pisan. Di dieu, anjeunna nempelkeun GF50mmF3.5 R LM WR anu anyar ka GFX 50R na. Ngagantelkeun GFX 50R ka Patrick, mangrupikeun Tali Kaméra Fling-gaya F1. Panginten sakedik bakatna tiasa diturunkeun ka kami, euy […]

Geger rundown Flemming Bo Jensen urang on Shotkit.com

pangabisa Flemming Bo Jensen urang candak nu pikagumbiraeun of konser live mangrupa kadua mun-nanaon. Hiji Red Bull resmi tur Fujifilm X-fotografer, pangabisana pikeun meunang "nu makéna" bisul handap ka pangalaman, timing, skill, markisa - sarta tangtu, gear-Na. Hoyong terang naon dina kantong Flemming urang? Shotkit ngan dipasang a rundown geger jeung sakabéh [...]

A Visual Lalampahanna: 7 Taun tina XF35mm f / 1.4

Mun anjeun geus sadar tim Fuji ngeunaan profésional X Photographers, nu nuju meureun acquainted jeung Charlene Winfred. Anjeun bisa ogé jadi akrab jeung dirina Fujinon XF35mmF1.4 famously butut. Hayu urang geus napel unggal Fuji manéhna nu keur kantos dipiboga. Pikeun saloba kali sakumaha manéhna nu keur ditulis ngeunaan gear nya jeung lenses, ieu bakal pertama kalina manéhna nu keur dibahas di [...]

Fujicast, a Podcast ti Kevin Mullins & Neale James

Fujicast mangrupakeun Fujifilm na Fotografi Podcast diwakilan ku Neale Yakobus jeung Kevin Mullins. Bisi anjeun geus hirup dina batu hiji, Neale sarta Kevin anu duanana shooters incredibly dilakonan dina sababaraha disiplin - kawinan, jalan, dokumenter na video. Ngadéngé éta warung Obrolan saling, sarta ku awak sagala rupa sémah noteworthy, nyaéta [...]

Hugo Pinho on minimalism & Kamera budi Nya keur 2019

Hugo Pinho nyaeta fotografer dokumenter berbakat kalayan hiji panon pisan getol (parios kaluar gambar na endah ti Angola). Salaku connoisseur tina sababaraha merek kaméra, kahayang Hugo urang sangkan hirupna leuwih basajan maké paring handap gear fotografi Na, éta aya tugas gampang. Dina artikel ieu, anjeunna Talks About kaputusan kaméra jeung lensa na - hiji Olympus [...]

Meunangkeun Tutup jeung Fujifilm XF18mm f / 2

Charlene Winfred nyaeta fotografer Sarbini na wordsmith sanggup. Lamun nyaho pagawean dirina, anjeun gé nyaho loba eta gumantung ka hiji famously butut Fujinon 35mm f / 1.4. Dina artikel ieu dina Fujilove.com, Charlene ngabahas adjustment dirina ka pandang teuing lega, nyaéta Fujinon 18mm f / 2. Tingali raket dina éta rupa pilari X-T3 jeung anjeun gé [...]

resensi Charlene Winfred dirina Simplr F1 Kamera tali, ditémbongkeun di dieu dina grafit X-Pro2

Tali beureum ogé balik (sakedik) sareng nguntungkeun sabab anu hebat.

Pikeun unggal édisi terbatas édisi F1 beureum, kami nuju nyumbang $ 5 Koalisi Cinta Preemptive - masihan bantuan kulawarga pikeun ngungsi perang, sareng ngabantosan pangungsi ngawangun deui kahirupan.

F1 Beureum